06 53 43 06 98 info@vdwmetaal.nl
http://vdwmetaal.nl/wp-content/uploads/2017/02/Screen-Shot-2017-02-22-at-17.17.40-354x300.png

naar uw wens

Afwerking

Alle producten worden tegen invloeden van buitenaf beschermd.

Of het nu gaat om hekwerken, poorten, toegangshekken, staalconstructies of tafelpoten gaat. Alles kan worden verzinkt of aangestraald en daarna gecoat worden in iedere gewenste RAL-kleur.

Alle producten worden naar uw wens afgewerkt en op professionele wijze gemonteerd en geplaatst.

http://vdwmetaal.nl/wp-content/uploads/2017/02/cropped-favicon-150x150.jpg

Verzinken

Verzinken is het aanbrengen van een laagje zink op staal om roestvorming te voorkomen. Door de kathodische werking van het zink, vormt het één geheel met het staal, waardoor een roest beschermende laag ontstaat. Het zink offert zich als het ware op ten behoeve van het staal. Daarnaast reageert het zink met zuurstof waardoor het een oxide laag vormt die het geheel helemaal afsluit. Hierdoor kunnen de zuurstofmoleculen het ijzer niet meer bereiken en zal er dus geen roest meer ontstaan.

http://vdwmetaal.nl/wp-content/uploads/2017/02/cropped-favicon-150x150.jpg

Poedercoaten

Poedercoaten is een elektrostatisch lakproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk aan het werkstuk plakken, waarna het in een oven wordt uitgemoffeld. Nadat het product zo is behandeld is het krasvast en vochtresistent.

http://vdwmetaal.nl/wp-content/uploads/2017/02/cropped-favicon-150x150.jpg

RAL-Kleuren

RAL is een coderingssysteem om kleuren van onder andere coatings en lak te definiëren. Het systeem is in 1927 in Duitsland ontwikkeld en staat voor ReichsAusschuss für Lieferbedingungen. De kleurdefinities zijn de standaard in industrie, verkeersveiligheid en bouw. RAL kleuren zijn altijd en overal gelijk.

VDW Metaal

VDW metaal kan op het gebied van metaal alles maken en wil zich binnen de metaalsector breed profileren.

Maar VDW metaal is meer dan alleen metaal. U kunt er ook terecht voor kleine verbouwingen, aanleg van elektrische installaties, elektrisch- en hydraulisch bewegende constructies en onderhoud aan geleverde producten.

De wensen van u als klant, staan bij VDW metaal voorop. De producten en werkzaamheden die VDW metaal maakt en aflevert zijn altijd van hoge kwaliteit. Voor VDW Metaal alleen het beste is goed genoeg en ik ben alleen tevreden als u voor 100% tevreden bent.

0+

jaar ervaring in metaal

0%

Vrijblijvende offerte

Adres

Chijnsgoed 3, 6029 RR, Sterksel, NL

Telefoon

06 53 43 06 98

Email

info@vdwmetaal.nl