06 53 43 06 98
https://vdwmetaal.nl/wp-content/uploads/2017/02/Screen-Shot-2017-02-22-at-17.17.40-354x300.png

naar uw wens

Afwerking

Alle producten worden tegen invloeden van buitenaf beschermd.

Of het nu gaat om hekwerken, poorten, toegangshekken, staalconstructies of tafelpoten gaat. Alles kan worden verzinkt of aangestraald en daarna gecoat worden in iedere gewenste RAL-kleur.

Alle producten worden naar uw wens afgewerkt en op professionele wijze gemonteerd en geplaatst.

https://vdwmetaal.nl/wp-content/uploads/2017/02/cropped-favicon-150x150.jpg

Verzinken

  • Verzinken is het aanbrengen van een laagje zink op staal om roestvorming te voorkomen. Door de kathodische werking van het zink (het zink offert zich op voor het ijzer), beschermt het zink het ijzer. Daarnaast reageert het zink met zuurstof waardoor er een oxide laag ontstaat die het geheel afsluit. Hierdoor kunnen de zuurstofmoleculen het ijzer niet meer bereiken en dus geen roest meer veroorzaken
https://vdwmetaal.nl/wp-content/uploads/2017/02/cropped-favicon-150x150.jpg

Poedercoaten

Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk aan het werkstuk plakken waarna het in een oven uitgemoffeld wordt. Nadat het product is behandeld is het krasvast en vochtresistent.

https://vdwmetaal.nl/wp-content/uploads/2017/02/cropped-favicon-150x150.jpg

RAL-Kleuren

RAL is een coderingssysteem om kleuren van onder andere coatings te definiëren. Het systeem is in 1927 in Duitsland ontwikkeld en staat voor ReichsAusschuss für Lieferbedingungen. De kleurdefinities zijn de standaard in industrie, verkeersveiligheid en bouw.

VDW Metaal

VDW metaal kan op het gebied van metaal alles maken en profileert zich breed binnen de metaalsector.

Maar VDW metaal is meer dan alleen metaal. U kunt er terecht voor staalconstructies; nieuwbouw en verbouw. Het maken (en eventueel ontwerpen) van stalen trappen. Het op maat maken, leveren en plaatsen (en eventueel ontwerpen) van al dan niet elektrische poorten. Met eventueel een bijpassend hekwerk.

De wensen van u als klant, staan bij VDW metaal voorop.

De producten en werkzaamheden die VDW metaal maakt en aflevert zijn altijd van hoge kwaliteit. Voor VDW metaal is alleen het beste goed genoeg en ik ben alleen tevreden als u voor 100% tevreden bent.

VDW metaal is ook bereid om samen met u te kijken naar de mogelijkheden die er zijn/liggen en kan u daarin ook adviseren.

Bij VDW Metaal staat milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel en heeft daarom 275 zonnepanelen liggen om zo het bedrijf geheel op zonne-energie te draaien.

0+

jaar ervaring in metaal

0%

Vrijblijvende offerte

Adres

Chijnsgoed 3, 6029 RR, Sterksel, NL

Telefoon

06 53 43 06 98

Email